O nama

Mi smo veleprodajna tvrtka i izradili smo ove web stranice kako bi svojim klijentima predstavili najsuvremenije proizvode u području specijaliziranih visokokvalitetnih industrijskih premaza za različite namjene.

Naša tvrtka je autorizirani generalni distributer brendova CIN i Mascoat za našu zemlju. Nastojimo predstavljati standard i biti mjerilo kvalitete u svim segmentima našeg poslovanja sa jasnim ciljem gdje se točno na tržištu želimo pozicionirati. Imamo bogato menadžersko i distribucijsko-prodajno iskustvo te profesionalan odnos prema našim klijentima. Cilj nam je smanjiti vaše troškove i ubrzati proizvodne procese i time  pomaknuti granice kvalitete, usluge i mogućnosti odabira.

Odlučili smo se na implementaciju ISO normi 9001:2015 i 14000:2015. Time želimo povećati razinu kvalitete poslovnog procesa i produktivnosti te kao organizacija dokazati svoju sposobnost ustrajnog dobavljanja proizvoda koji ispunjava zahtjeve kupca i zahtjeve zakona i propisa. Želimo povećati konkurentnost organizacije i u upravljanju okolišem kroz učinkovito poboljšavanje sustava korištenja resursa,  izbjegavanje i smanjivanje nastajanja otpada te pravilno zbrinjavanje.

Našim kupcima smo u mogućnosti ponuditi pomoć od strane stručnog inspektora za premaze certificiranog od strane američkog instituta NACE. Tvrtke širom svijeta prepoznaju NACE certicirane stručnjake koji predstavljaju standard u inspekciji zaštitnih premaza. Svojim znanjem i vještinom rada na terenu kombiniraju studije, rasprave i praksu Upravljaju projektima i pridonose kvaliteti rada i uštedama u procesu tretiranja korozije, nanošenja premaza i finalne inspekcije.
 

POLITIKA INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA

Performance coatings d.o.o.primjenjuje i održava politiku integriranog sustava upravljanja prema normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Postići zadovoljstvo i ispuniti očekivanja klijenata kvalitetom usluge je garancija uspjeha u poslovanju tvrtke.
Politiku integriranog sustava upravljanja tvrtka ostvaruje temeljem sljedećih principa:

  • redovito praćenje i primjena zakonskih odredbi uvažavajući zahtjeve klijenata, kao i one koje postavlja integrirani sustav upravljanja,
  • u proizvodnim procesima uvođenje promjena kojima se smanjuje nastajanje otpada, otpadnihvoda, štetnih emisija u zrak i  tlo, te štedi energija,
  • razvijati i održavati kvalietene odnose s klijentima u svrhu poboljšanja kvalitete,
  • ispunjavati zadane rokove izvršenja usluga,
  • provoditi stručno osposobljavanje osoblja sa svrhom podizanja kvalitete i odgovornosti za izvršenje njihovih zadataka.

Performance coatings d.o.o. održava sustav upravljanja koji utvrđuje i trajno poboljšava kvalitetu usluga, a usvajanjem i održavanjem standarda za zaštitu okoliša brine da što manje zagađuje okoliš u okviru obavljanja svojih djelatnosti, te da su radni procesi maksimalno energetski učinkoviti.


Naziv tvrtke

Performance Coatings d.o.o.
Sjedište tvrtke:Rubeši 136,51215 Kastav
 Upisano pri Trgovačkom sudu u Rijeci pod poslovnim brojem Tt-16/4496-2
MBS 040345706
OIB 88664562962
Temeljni kapital 20 000,00 kn uplaćen u cijelosti
Osnivač društva i član uprave Gorana Bujan
Žiro račun Erste banka ,Rijeka
IBAN :HR1224020061100876577
 

Kontakti

Telefon: +385 51 490-931
Mobitel: +385 91 20 21 880
E-mail: info@performance-coatings.hr