CIN


 

Tvrtka CIN je 2017. godine proslavila stotu obljetnicu. Jedan je od najvećih proizvođača premaza u Europi i svijetu u tom sektoru. Trenutno ima 1400 zaposlenih i 8 proizvodnih pogona na tri kontinenta. Fokusirani su na istraživanje i razvoj inovativnih proizvoda, predviđajući pritom potrebe potrošača. Istraživački centri nalaze se u Portugalu, Španjolskoj i Francuskoj sa preko 140 tehnologa koji su odgovorni za tržišta Europe, Bliskog istoka, Amerike, Azije i Afrike.

Pogledajte brošuru


Glavni sektori aktivnosti CIN-a podijeljeni su na:
 

ARHITEKTONSKI PREMAZI

Proizvodi za interijere i eksterijere koji se koriste u građevinarstvu. Široko su dostupni. Više informacija
 

ZAŠTITNI PREMAZI

Premazi visokih performansi, djeluju u petrokemijskom, infrastrukturnom, energetskom i metalnom sektoru. Koriste se za zaštitu čeličnih i betonskih konstrukcija i opreme koji su izloženi teškim uvjetima u morskom, kemijskom, urbanom i ruralnom okruženju. Također se koriste za pasivnu protupožarnu zaštitu te industrijske podove. 
Antikorozivna zaštita | Tank-lining premazi |  Betonske konstrukcije | Podovi

 

INDUSTRIJSKI PREMAZI

Specijalizirani premazi kao napredna rješenja prilagođena specifičnim potrebama. Širok asortiman proizvoda uključuje praškaste premaze, tekuće boje na bazi vodenih otapala i proizvode koji se tretiraju UV zračenjem. Više informacija